Voor de zakelijke klant kunnen wij een aantal diensten bieden:

Bevoorrading

Wij bevoorraden diverse kantines in de omgeving van Nieuwegein. Het betreft op dit moment diverse sportverenigingen en bedrijfskantines. Wij kunnen simpelweg de artikelen op bestelling bij u afleveren, maar onze service gaat nog veel verder. Van enkel bezorging tot de complete exploitatie van uw kantine om precies te zijn. Informeren naar de mogelijkheden kan altijd. Neem hiervoor contact op met Bas van Meegen, info@dagwinkelvreeswijk.nl of 06-39490249.

 

Evenementen

U heeft een bedrijfsfeest, maar geen idee wat u daarvoor moet inkopen? Blijft u ook altijd met veel artikelen zitten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Regel bij ons uw volledige feest als het gaat om eten en/of drinken. U kunt uiteraard zelf bepalen welke artikelen u graag wil aanbieden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat er van alles ruim voldoende aanwezig is. Wij leveren dit gekoeld bij u af, op een afgesproken locatie en tijdstip. Het restant brengt u terug in de winkel, en enkel van de verbruikte artikelen ontvangt u een factuur. Interesse? Neem dan direct contact op met onze winkel, winkel@dagwinkelvreeswijk.nl of 030-751 4918.

 

Presentjes / kerstpakketten

Bij ons kunt u terecht voor een leuk lokaal presentje, maar ook voor compleet kerstpakket! Van een lokale “Dorps” wijn tot een mooi kerstpakket met de dagelijkse boodschappen, er is van alles mogelijk. Jaarlijks maken wij zo’n 500 kerstpakketten klaar, waarbij inhoud versus prijs voorop staat. U ontvangt dus artikelen waar u echt wat aan heeft, en u betaalt gewoon onze supermarktprijzen. Neem voor informatie en prijsopgave van geschenken contact op met Bas van Meegen, info@dagwinkelvreeswijk.nl of 06-39490249.

Actiefolder per mail ontvangen?

Schrijf uzelf in voor de nieuwbrief!