Bas Gefeliciteerd!

Na een lange en spannende race, was op zaterdag 18 februari 2017 hét moment aangebroken waarop de winnaars van de Nieuwgein Awards bekend werden gemaakt. 

De Nieuwegein Awards vond plaats in Sport- en Evenementencomplex Merwestein te Nieuwegein. Tijdens dit feestelijke evenement werden er voor verschillende categorieën Awards uitgereikt aan vertegenwoordigers uit de Nieuwegeinse samenleving.

Bas van Meegen was met de ‘Dagwinkel Vreeswijk’ genomineerd als finalist binnen de categorie ‘onderneming/ondernemer’: ondernemers die gericht zijn op het versterken en onderhouden van banden met de lokale samenleving. Bas wist met zijn enthousiasme en tomeloze inzet de jury te overtuigen en de Award voor ‘onderneming/ondernemer van 2016 in de wacht te slepen.

Het vergt toewijding van alle betrokken partijen: van de mensen van de Dagwinkel Vreeswijk en Broodje Kaas tot aan de klanten uit de gemeenschap.

Namens ons allen willen wij u bedanken voor het stemmen, en Bas feliciteren met de titel ‘Ondernemer van het jaar 2016’!

 

Klik hier voor meer informatie over ‘de’ ondernemer van 2016‘ .

Actiefolder per mail ontvangen?

Schrijf uzelf in voor de nieuwbrief!