Binnenkort ook bij ons online bestellen! Meldt u aan door een mail te sturen naar info@dagwinkelvreeswijk.nl voor de proefperiode.

Bezorging particulier

Wij bezorgen elke maandag, woensdag en vrijdag met onze eigen bezorgdienst. U kunt bij ons de boodschappen zowel via de telefoon (030-751 9814) als via de email (winkel@dagwinkelvreeswijk.nl) doorgeven. U geeft uw boodschappen uiterlijk op de dag van bezorging voor 12:00 uur aan ons door. Wij zorgen ervoor dat uw boodschappen tussen 16:00 - 19:00 uur bij u thuis worden gebracht. Betaling vindt plaats aan de deur, dit kan contant of via de mobiele pinautomaat.

Bezorging zakelijk

Voor bedrijven, verenigingen en andere zakelijke klanten verzorgen wij de boodschappen voor bijvoorbeeld de kantine, bedrijfsfeestjes, presentjes enz. Dit doen wij in overleg, zodat wij kunnen leveren op het moment dat het u uitkomt. 2 dagen vooraf besteld betekent een versheidsgarantie van minimaal 5 dagen! Betaling kan contant, via de mobiele pinautomaat maar voor bedrijven en verenigingen is op rekening ook mogelijk.

Partyservice

Wij verzorgen ook uw feest, van het leveren en retour nemen van frisdrank tot de huur van een biertap of percolator! U bepaalt zelf wat u precies wilt eten/drinken, wij zorgen ervoor dat alles op een afgesproken moment gekoeld bij u bezorgd wordt. U brengt de restanten terug in de winkel en u ontvangt van ons achteraf een factuur met de verbruikte artikelen.

Actiefolder per mail ontvangen?

Schrijf uzelf in voor de nieuwbrief!