Nieuw: Lay’s oven crunchy Thins

Lay’s Oven Crispy Thins zijn in de oven gebakken zoute koekjes, dankzij de bereiding in de oven zijn ze heerlijk van smaak en bevatten ze 40% minder vet. Bij ons vanaf nu verkrijgbaar in de smaken Emmental Cheese en Olive Oil & Herbs.

Aardappels, Groenten en Fruit

Wij verkopen allerhande verse groenten en fruit, dat wij dagelijks vers geleverd krijgen van onze groenteboer. Deze zorgt niet alleen voor het lekkerste fruit, mooie groente zoveel mogelijk van het seizoen, maar ook voor vers gesneden groenten. Wij kiezen altijd voor kwaliteit, wij verkopen zoveel mogelijk Hollandse producten en kiezen wij sneller voor een hogere kwaliteit voor een soms iets hogere prijs.

Zuivel

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor de meest gangbare zuivelproducten zoals melk, boter, kaas en eieren. Wij voeren naast vrijwel de complete lijn van Campina onder andere ook ons huismerk, Versuniek. Deze boerenproducten worden speciaal voor onze winkels gemaakt en zijn aantrekkelijk geprijsd.

Vlees

U vind bij ons de meest voorkomende vleessoorten, vers van de slager. Daarnaast verkopen wij ook vers gesneden vleeswaren als rosbief, fricandeau of runderrollade. Heerlijk voor op een vers belegd broodje.

Brood

Ons groot brood komt bij Bakkerij van Eekeren uit Utrecht vandaan. Dit krijgen wij dagelijks on-gesneden binnen, en wordt bij ons verwerkt zodat u het zo vers mogelijk in huis heeft. Hierdoor is ons brood ruim een halve dag verser als bij de gemiddelde supermarkt, waar brood vaak in de fabriek al gesneden wordt. Naast het reguliere brood vindt u bij ons een zeer compleet assortiment aan vers afgebakken broodjes. Niet alleen een pistoletje of een croissantje, maar ook een heerlijke italiaanse bol met tomaat of een echte amerikaanse donut. Laat u inspireren op www.croustifrance.nl!

Wijn / bier

Ook voor een heerlijke wijn of een lekker biertje kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag in uw wijnkeuze, en wij hebben een zeer uitgebreid speciaal bieren assortiment!

Kruidenierswaren

Uiteraard ontbreken bij ons de kruidenierswaren niet, de oorsprong van de supermarkt. Chips, snoepgoed, koffie, thee, maaltijden, dierenvoeding en nog veel meer behoren toe aan deze categorie.

Diepvries

Zin in een lekker ijsje? Wij verkopen de meeste Ola soorten gewoon los! Daarnaast vindt u bij ons de diepvries groenten, fruit, vis, pizza’s, snacks en natuurlijk diverse ijssoorten.

Versuniek

Uniek in zijn soort, uniek in vers: Versuniek! Veel van onze zuivel, gesneden groenten en vleeswaren worden geproduceerd onder het verse huismerk label Versuniek. Ook hier staat de kwaliteit voorop.

Lokaal

Bijzonder in ons assortiment zijn de lokale, “Vreeswijkse” producten. Ansichtkaarten, wijnen, jammetjes en vele andere producten worden speciaal voor ons geproduceerd. Vaak erg lekker, maar zeker ook erg leuk om cadeau te doen!

Everyday

Ons huismerk op kruidenierswaren gebied. Gewoon een goede kwaliteit, voor een verrassend lage prijs! Ons huismerk is gemiddeld 40% voordeliger dan het A-merk en behoort daarmee tot de goedkoopste huismerken.

Biotime

Dit is ons biologische huismerk. In diverse productgroepen komt u dit merk tegen, uiteraard volledig biologisch. Wat dacht u van biologische groenten uit pot, of een heerlijke biologische wijn?

Actiefolder per mail ontvangen?

Schrijf uzelf in voor de nieuwbrief!